upp

Boxsäck – ett populärt träningsredskap

Boxning har funnits som sportgren sen urminnes tider men det är först under de senaste åren boxning har utvecklats till en populär sport. Träningen är idealisk för att förbättra snabbhet, styrka och uthållighet. Med en sandsäck från HAMMER SPORT kan du träna olika varianter av slag och sparkar när du vill.

Olika boxningssäckar

Boxningssäckar finns i olika storlekar och varianter och imiterar känslan av att ha en sparringpartner. Genom att införskaffa en boxsäck kan du nu utveckla din boxningsteknik även hemma. För barn finns sandsäckar under en meters längd men beroende på kroppsstorlek och träningssyfte har vi säckar även upp till 180 cm. Vikten av boxningssäcken beror på längden och typ av fyllnad. Våra boxningssäckar från HAMMER BOXING är fyllda med tygrester och är mycket tåliga. De finns tillgängliga i läder, konstläder eller nylon och med dess roterbara kedja kan du enkelt montera upp boxningssäcken i taket.

Träna med en boxningssäck

Förutom de professionella boxningssäckarna finns det i HAMMER SPORT Online-Shop även andra typer av träningssäckar. De är oftast kortare, lättare och gjorda av nylon eller canvastyg. Träningssäckar är särskilt bra för din boxningsträning hemma.

HAMMER BOXNING Boxningssäck Sparring har tryckta träffområden med numrering som gör din träning extra givande. Detta hjälper dig att träna olika slagkombinationer, öka din reaktionsförmåga och träffsäkerhet.

Boxningssäckar

Boxningssäckar

15 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
15 artiklar
per sida
Rutnät Lista
  • Pris
    • Ordning
    • Ny
Online produktrådgivare

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00