upp

Billiga löpband som ger dig bra träning

lopband-billigt

Med billiga löpband kan du starta din löpträning sakta men säkert och nå de resultat som du önskar. Du kan variera din träning med promenader, löpträning, intervallträning och även använda dig av de förprogrammerade löpprogrammen som följer med i löpbandet från start.

Vad ett bra löpband ger dig

Ett billigt löpband är perfekt för dig som vill komplettera din träning med löpning eller joggning utöver din huvudsakliga träning, eller för dig som gärna vill röra på dig men inte alltid har lust att gå ut i det ofta tråkiga, svenska vädret. Eller för dig som inte har tid för att planera in besök på gymmet efter att jobbdagen har tagit slut.

Hos oss på Hammer har vi tre modeller som är lite billigare och perfekta för dig som är nybörjare och har lust att komma igång med löpning eller promenader men som även vill ha ett stabilt och fungerande löpband med display där du kan följa din träning i hastighet, tid, kaloriförbrukning och ställa in lutning. Kolla in vårt test av löpband.

Billiga löpband för dig som tränar hemma

Är du den som bara har lust att träna några gånger i veckan, i ditt eget tempo har vi ett bra löpband också för dig. Ett billigt och lite enklare löpband är perfekt för dig som inte är så lång och som springer för att få vardagsmotion, se t.ex. vårt löpband Life Runner LR16i som är bra för dig.

Löpbandet är utrustat med precis det som du behöver, en skonsam springyta som gör att du inte skadar dig när du löper, en display som visar din puls, hastighet och kaloriförbrukning. Tänk på att du med fördel också kan löpa intervaller på ett löpband.


billiga löpband

Ett annat av våra mest populära och billiga löpband är vårt Life Runner LR18i där du kan avancera din träning ytterligare men till ett billigt pris. Du kan använda dig av 15 lutningsnivåer och springa upp till 18 km/h. Hastigheten och lutningen justerar du enkelt med hjälp av snabbknapparna som sitter nedanför displayen och handtagen.

Hos Hammer Sport hittar du några av de bäst testade löpbanden. Det bästa med det här billiga löpbandet är att det inte behöver ta stor plats i ditt hem utan kan enkelt fällas ihop efter användning.

Här kan du läsa mer om vad vi har för löpband och vilka fördelar det är med att ha ett löpband hemma.

Vår utrustning-rekommendation:

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00