upp

HAMMER Bäst i Test - Testade produktuter

HAMMER Bäst i Test

I över 100 år, har Hammer utvecklat produkter för människor som gillar att vara aktiva, röra sig och ha kul. Med våran prisbelönat fitness utrustning så kan du träna hela din kropp. Med våra maskiner blir du en vinnare genom att uppnå dina egna mål. Våra cross-trainers och motionscyklar från vårt premium varumärke Finnlo står för funktionalitet och god kvalitet. Detta bekräftas av ett flertal tester som bl.a Bäst-i-test där våra produkter har fått bra betyg och vunnit priser i sina kategorier. Med våran prisbelönat fitness utrustning så har vi fått en bekräftelse om att våra produkter tillhör den absoluta toppen när det kommer till kvalité.

HAMMER Hemmagym California XP


Bästa budgetval 2019

Hammer California XP är en prispressad träningsstation som erbjuder traditionella styrkeövningar för hela kroppen. Till skillnad från de flesta multigym som är både tidskrävande att montera och fordrar viss praktisk erfarenhet så är denna raka motsatsen. Bruksanvisningen är tyvärr bara på engelska och tyska men visar tydligt hur varje del ska monteras. XP är tillverkad i lätt material och utan alla vikter på så flyttas gymmet enkelt till önskad plats. Eftersom hemmagymmet endast används från en sida bortsett från att lasta på vikter på baksidan så tar det liten yta i anspråk. Trots detta erbjuder det imponerande många övningar för hela kroppen.


köp nu
California XP Bäst i Test

HAMMER löpband Race Runner 2000i


Bra i test 2019

Race Runner 2000i är ett väldämpat budgetklasslöpband som är förhållandevis yteffektivt och lätt att stuva undan, trots rejäl maxhastighet och maxlutning. Löpbandet levereras med en utmärkt bruksanvisning och även för en lekman tar det inte mer än tjugo minuter att montera. 2000i är även enkelt att fälla ihop och de välplacerade transporthjulen i kombination med den förhållandevis låga vikten gör det lättförflyttat. Löpbandet tar inte speciellt mycket plats och det är en stor fördel för dig som har ett begränsat utrymme.


köp nu
löpband 2000i Bra i Test

HAMMER Ergometer Cardio XT5


Bra i test 2019

Hammer Cardio XT5 är en riktigt snygg och prisvärd motionscykel. Den är utrustad med ett flertal olika inställningsmöjligheter vilket ger bra ergonomiska förutsättningar. Cykeln har magnetiskt motstånd och maxbelastningen är tillräcklig för de allra flesta. Det magnetiska motståndet gör träningen till nästintill ljudlös.


köp nu
Cardio XT5 Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force


Bästa multigymmet 2017

Finnlo Bio Force är ett spännande multigym som genom ny teknik gör din träning säkrare, tystare och mer funktionell. Istället för ett traditionellt viktmotstånd har Bio Force ett hydrauliskt motstånd motsvarande upp till 100 kg vikter. Man justerar viktmotståndet ungefär likadant som på ett vanligt multigym och varje reglering motsvarar 2.25 kg. Det hydrauliska motståndet gör träningen avsevärt tystare och avsaknaden av ett tungt viktmagasin gör att multigymmet är mycket lätt att flytta på. Bio Force väger endast en tredjedel av ett traditionellt multigym med viktmagasin. Det har dessutom två transporthjul som gör det enkelt för en ensam person att rulla gymmet till önskad plats.


köp nu
Bio Force Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Motionscykel Exum


Bästa motionscykeln – 2015, 2016 och 2017

Exum från Finnlo har allt vad en bra ergometer behöver! Den mjuka gel sadeln garanterar en bekväm sittplats även under långvarig träning. Styret såväl som sadel är justerbart. De högkvalitativa precisionskullagerna säkerställer jämn rotation och ger tillsammans med restan av cyckeln möjligheten till att njuta av behaglig, mjuk och långvarig träning.


köp nu
Exum Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Crosstrainer Loxon XTR


Bästa premiumval 2017

Finnlo Loxon XTR är en stilren och tyst crosstrainer med hög prestanda. Med sitt unika utseende, generösa maxmotstånd och god mobilitet är det här ett bra val till hemmaträningen. Tack vare en hög tillåten maxvikt, långa handtag och god steglängd passar maskinen de flesta användare, oavsett längd. Loxon XTR har ett elektromagnetiskt motstånd, vilket normalt ger en mycket lång livslängd. Steglängden är bra för prisklassen och ger en behaglig och effektiv träningsupplevelse. Kontrollpanelen är tydlig och informativ med en bra bakgrundsbelysning. På styret finns handpulssensorer och för den som vill få ut mer av sin träning så finns det pulsprogram så att du kan skräddarsy din träning.


köp nu
Loxon XTR Bäst i Test

INSPIRE by HAMMER Hemmagym BL1 Bodylift


Bra multigymmet 2017

Inspire BodyLift är ett kvalitetsmultigym där utövaren använder sin egen kroppsvikt som motstånd, istället för en kassett med vikter. Denna innovation har flera fördelar, såsom en låg maskinvikt samt en tyst och smidig träning med en skön mjukhet i motståndet. Frånvaron av vikter minskar dessutom risken för klämolyckor, inte minst för nyfikna barn. Du reglerar enkelt motståndet - med en hand - från 10% till 150% av kroppsvikten och maxmotståndet blir faktiskt övermäktigt även för riktigt vältränade personer. BL 1 möjliggör ett stort antal övningar för hela kroppen.


köp nu
Bodylift Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Träningscykel Speedbike CRT


Bra i test 2017

FINNLO Speedbike CRT är stabil med hög byggkvalitet, stor användarvänlighet och integrerade SPD-fästen. Till skillnad mot många andra modeller så justeras både sits och styre steglöst såväl vågrätt som lodrätt. Detta ger användaren goda möjligheter att snabbt och enkelt hitta en ergonomisk sittställning vilket minskar risken för skador. Sadeln går dessutom att vinkla, en fördel vid distanspass då man ofta sitter länge i samma ställning. Med den steglösa rattjusteringen ändras motståndet snabbt och cykeln reagerar omedelbart. Justeringsratten går att nå från alla tänkbara positioner. Speedbike CRT är härligt följsam att cykla på och med sin remdrift är den mycket tystgående. Den är utrustad med en påkostad och skön sadel, en hållare för vattenflaska och en enklare träningsdator. Speedbike CRT är en bekväm cykel av hög kvalitet med många fördelar.


köp nu
Speedbike CRT Bra i Test

FINNLO by HAMMER Roddmaskin Aquon Waterflow


Bra i test 2017

FINNLO Aquon Waterflow är en roddmaskin i elitklassen och designad för att ge användaren en skön, ergonomisk träning. Designen är retro och tilltalande. Till skillnad mot många andra modeller skulle den inte göra bort sig i ett vardagsrum då den dessutom är enkel att ställa på högkant, vilket gör att den inte tar speciellt mycket plats. Den har ett exotiskt vattenmotstånd som ger ett nästintill meditativt brus vid varje drag. Du fäster dina fötter på två halksäkra fotplattor som enkelt justeras upp och ned, vilket är den enda inställningen du behöver göra innan du kör igång med ditt träningspass.


köp nu
Aquon Waterflow Bra i Test

Hemmagym M1


Bra i test 2017

Inspire Fitness M1 är ett innovativt hemmagym som vidareutvecklar det traditionella multigymmet genom att möjliggöra en mer funktionell träning. Till skillnad från traditionella multigym med fasta dragstänger så är M1 nämligen utrustad med flexibla handtag och roterbara svirvel-leder. Detta gör att man med bara sex dragpunkter kan utföra mängder av varianter av gymmets olika standard-övningar. Därmed undviker man det traditionella gymmets fixerade träning, som kroppen inte har lika stor nytta av i vardagen och som kan ge muskulära obalanser. Konstruktionen möjliggör även träning av en sida i taget samt alternerande övningar. Inspire Fitness är ett premiummärke som förknippas med högkvalitativa träningsmaskiner och M1 är inget undantag.


köp nu
M1 Bra i Test

FINNLO by HAMMER Träningscykel Speedbike CRS 2


Bra i test 2017

FINNLO Speedbike CRS 2 är en okomplicerad träningscykel med hög byggkvalitet och stor användarvänlighet. Den har ergonomiska fördelar då både styre och sadel justeras steglöst i både vågrät och lodrät riktning. Det är enkelt att ställa in cykeln och lätt att spänna åt inställningarna så att du snabbt kommer igång med träningen. Positivt för CRS 2 är att den har en påkostad sadel som dessutom går att vinkla, en hållare för vattenflaska och en enklare träningsdator. Det är inte alla träningscyklar som utrustats med en träningsdator vilket ger Finnlo ett plus i kanten.Sammantaget är FINNLO Speedbike CRS 2 skön, säker samt stabil och riktar sig till motionärer som är ute efter en enkel men högkvalitativ träningscykel.


köp nu
Speedbike CRS 2 Bra i Test

Cardio Strider


Bra i test 2017

CS2 Cardio Strider är en extremt skonsam hyrbid mellan crosstrainer och motionscykel. Jämfört med en normal crosstrainer aktiverar den andra delar av musklerna. Detta främst för att du sitter ner men också för att handtagen kan justeras så att både bröst/rygg och armar aktiveras. CS2 är tillgänglig för användare i alla åldrar men kanske främst för personer med begränsad rörlighet. Precis som en vanlig crosstrainer är den tyst och tillverkaren utlovar minimalt med underhåll. Konstruktionen är stabil och utformningen gör produkten till förhållandevis yteffektiv, särskilt i utrymmen med låg takhöjd.


köp nu
Cardio Strider Bra i Test

FINNLO by HAMMER Hemmagym Autark 1500


Bra i test 2017

Finnlo Autark 1500 är ett traditionellt multigym som genom sin snygga design och höga användarvänlighet passar in i de flesta hem. Autark 1500 har som standard ett viktmagasin på 80 kg men det går att köpa till så att den levereras med 100 kg. Totalt väger maskinen dubbelt så mycket vilket gör att den står stabilt på golvet. Samtliga delar i gymmet är av hög kvalitet, inklusive dynorna som dessutom är riktigt bekväma. Det finns flera olika inställningar vid bröstträning som gör det möjligt att träna olika delar av bröstmuskeln. Det väl skyddade viktmagasinet är förhållandevis tyst och viktpaketet som medföljer är fullt tillräckligt även för en vältränad person. Både ryggstöd och sits går att justera i flera olika lägen vilket möjliggör en optimal position. Finnlo Autark 1500 är ett snyggt multigym som är förhållandevis yteffektivt och erbjuder användaren rejäl träning för samtliga stora muskelgrupper till ett bra pris.


köp nu
Autark 1500 Bra i Test

Tyska tidningen "ETM Testmagazin" 03/2017


ETM Testmagazin

Hammer Motioncykel Comfort XTR är utsedd till vinnare hos “ETM-Testmagazin” inom kategorin Pris och Prestanda. Funktioner som material, kvalitet, användning av träningsdator och bekvämlighet vid träning testades och specialisterna hos ETM-Testmagazin är överens: Comfort XTR övertalade juryn i varje kategori och har därmed valts ut som en av vinnarna.

Bästa valuta för pengarna! Comfort XTR är extremt stabil och erbjuder flertalet bra funktioner för bästa träningsresultat. Utrustad med ett bekvämt säte som dessutom har ett utmärkt stöd för ryggen och en dator som är enkel att använda, denna motioncykel garanterar roliga träningspass!


köp nu
ETM Testmagazin HAMMER Motionscykel Comfort XTR

FINNLO by HAMMER Ergometer Varon XTR


FINNLO by HAMMER Ergometer Varon XTR är utnämnd till vinnare av Innovationspriset hos Plus X Award 2015 inom kategorierna: Hög Kvalitet, Design och Funktionalitet. Denna kvalitetsstämpel ges endast ut till enastående innovativa produkter som uppfyller följande krav: Hög kvalitet, funktionell och toppmodern design.

VARON XTR från FINNLO uppfyller alla krav som en perfekt ergometer behöver. Dess induktionsbromsystem och precisionskullager, för en oerhört jämn och harmonisk användning är av väldigt hög standard.


köp nu
Varon XTR Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Roddmaskin Aquon Pro


FINNLO Roddmaskin by HAMMER Aquon Pro är utnämnd till ”Plus X Award 2015” inom tre kategorier: Bästa Kvalité, Innovativ och Funktionell Design likväl som variation av träningsfunktioner och fördelarna den ger till användaren.

FINNLO ergometer roddmaskin Aquon Pro ger användaren en naturlig och realistisk upplevelse, likt att ro i vatten. Det höga antalet fitnessprogram gör att träningspassen blir både utmanande och roliga att utföra.


köp nu
Aquon Pro Bäst i Test

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Multigym FT2


Vår FINNLO MAXIMUM by Hammer Multigym FT2 är utnämnd till världens främsta Innovations- och Designpris 2015 inom fyra kategorier: Hög Kvalité, Design, Bekvämlighet och Funktionalitet.

Multigymmet FT2 från FINNLO Maximum kombinerar klassisk styrketräning med funktionell träning och säkerställer ett krävande träningspass med bästa möjliga kvalitet. Med möjlighet till över 60 olika övningar gör att du inte längre behöver besöka ett traditionellt gym.


köp nu
FT2 Bäst i Test
din personliga fördel

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00