upp
Kundjänst

HAMMER-Kundjänst
Våra experter är alltid glada att hjälpa till, så om du har några frågor gällande våra produkter eller vill beställa över telefon, kontakta våra fitnesstränare eller produktrådgivare på telefon eller per email.

Service & Råd

Telefon: 070 8804789
Måndag - Fredag: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00

Email:
Har du frågor som berör våra produkter:
produkt@hammer-traning.se

Alla andra frågor:
info@hammer-traning.se

12 månaders extra garantiförlängning!*
Varukorgen (0)
0,00 kr
Perfekt hemmaträning

Service & Råd: 070 8804789 (Må. - Fr.: 09.00 - 17.00)

HAMMER Bäst i Test - Testade produktuter

HAMMER Bäst i Test

I över 100 år, har Hammer utvecklat produkter för människor som gillar att vara aktiva, röra sig och ha kul. Med våran prisbelönat fitness utrustning så kan du träna hela din kropp. Med våra maskiner blir du en vinnare genom att uppnå dina egna mål. Våra cross-trainers och motionscyklar från vårt premium varumärke Finnlo står för funktionalitet och god kvalitet. Detta bekräftas av ett flertal tester som bl.a Bäst-i-test där våra produkter har fått bra betyg och vunnit priser i sina kategorier. Med våran prisbelönat fitness utrustning så har vi fått en bekräftelse om att våra produkter tillhör den absoluta toppen när det kommer till kvalité.

ETM Testmagazin 03/2017


ETM Testmagazin

Hammer Motioncykel Comfort XTR är utsedd till vinnare hos “ETM-Testmagazin” inom kategorin Pris och Prestanda. Funktioner som material, kvalitet, användning av träningsdator och bekvämlighet vid träning testades och specialisterna hos ETM-Testmagazin är överens: Comfort XTR övertalade juryn i varje kategori och har därmed valts ut som en av vinnarna.

Bästa valuta för pengarna! Comfort XTR är extremt stabil och erbjuder flertalet bra funktioner för bästa träningsresultat. Utrustad med ett bekvämt säte som dessutom har ett utmärkt stöd för ryggen och en dator som är enkel att använda, denna motioncykel garanterar roliga träningspass!

köp nu
ETM Testmagazin HAMMER Sitzergometer Comfort XTR

FINNLO by HAMMER Motionscykel Exum


14 modeller i test 2015, 2016 och 2017:
Bästa motionscykeln – 2015, 2016 och 2017


Exum från Finnlo har allt vad en bra ergometer behöver! Den mjuka gel sadeln garanterar en bekväm sittplats även under långvarig träning. Styret såväl som sadel är justerbart. De högkvalitativa precisionskullagerna säkerställer jämn rotation och ger tillsammans med restan av cyckeln möjligheten till att njuta av behaglig, mjuk och långvarig träning.


köp nu
Exum Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Crosstrainer Loxon XTR


15 modeller i test 2017:
Bästa premiumval 2017


Finnlo Loxon XTR är en stilren och tyst crosstrainer med hög prestanda. Med sitt unika utseende, generösa maxmotstånd och god mobilitet är det här ett bra val till hemmaträningen. Tack vare en hög tillåten maxvikt, långa handtag och god steglängd passar maskinen de flesta användare, oavsett längd. Loxon XTR har ett elektromagnetiskt motstånd, vilket normalt ger en mycket lång livslängd. Steglängden är bra för prisklassen och ger en behaglig och effektiv träningsupplevelse. Kontrollpanelen är tydlig och informativ med en bra bakgrundsbelysning. På styret finns handpulssensorer och för den som vill få ut mer av sin träning så finns det pulsprogram så att du kan skräddarsy din träning.


köp nu
Loxon XTR Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Ergometer Varon XTR


FINNLO by HAMMER Ergometer Varon XTR är utnämnd till vinnare av Innovationspriset hos Plus X Award 2015 inom kategorierna: Hög Kvalitet, Design och Funktionalitet. Denna kvalitetsstämpel ges endast ut till enastående innovativa produkter som uppfyller följande krav: Hög kvalitet, funktionell och toppmodern design.

VARON XTR från FINNLO uppfyller alla krav som en perfekt ergometer behöver. Dess induktionsbromsystem och precisionskullager, för en oerhört jämn och harmonisk användning är av väldigt hög standard.


köp nu
Varon XTR Bäst i Test

FINNLO by HAMMER Roddmaskin Aquon Pro


FINNLO Roddmaskin by HAMMER Aquon Pro är utnämnd till ”Plus X Award 2015” inom tre kategorier: Bästa Kvalité, Innovativ och Funktionell Design likväl som variation av träningsfunktioner och fördelarna den ger till användaren.

FINNLO ergometer roddmaskin Aquon Pro ger användaren en naturlig och realistisk upplevelse, likt att ro i vatten. Det höga antalet fitnessprogram gör att träningspassen blir både utmanande och roliga att utföra.


köp nu
Aquon Pro Bäst i Test

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Multigym FT2


Vår FINNLO MAXIMUM by Hammer Multigym FT2 är utnämnd till världens främsta Innovations- och Designpris 2015 inom fyra kategorier: Hög Kvalité, Design, Bekvämlighet och Funktionalitet.

Multigymmet FT2 från FINNLO Maximum kombinerar klassisk styrketräning med funktionell träning och säkerställer ett krävande träningspass med bästa möjliga kvalitet. Med möjlighet till över 60 olika övningar gör att du inte längre behöver besöka ett traditionellt gym.


köp nu
FT2 Bäst i Test
din personliga fördel

Betalsätt

Betalsätt

Rådgivare

Mån-Fre: 09.00-12.00 & 12.30 - 17.00